Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Chaplin- hakupäivä ja ensimmäinen kotipäivä

Lauantaina saatiin sitten tuo meidän kovasti odotettu perheenlisäys kotiin =) oli pitkä matka ajella vöyristä ensin kuortaneen mäyryyn ja sieltä jyväskylään, mutta poika käyttäytyi erinomaisesti. Laitettiin chaplin ensin sellaiseen koirien kantolaatikkoon, mutta pentu pyysi kovasti syliin joten sai sitten olla vuorotellen minun ja Katriinan sylissä. Kovasti poika jännitti matkalla ja laittoi päätä kainaloon piiloon, mutta vähitellen rentoutui ja taisipa vielä loppumatkasta nukahtaakkin =).
pysähdyttiin matkalla ja chaplin teki hienosti pissat ulos kun käytiin vähän nuuhkimassa ulkoilmaa. Kotona poika sai sitten ruokaa ja käytiin vähän kävellen tutustumassa uusiin kotinurkkiin, hiukan oli poika peloissaan ja oli kova protesti hihnaa ja kaulapantaa vastaan,
mutta muuten meni kotiutuminen oikein hyvin. Ensimmäinen yö meni erittäin hyvin, pari kertaa chaplin vähän vingahteli mutta muuten nukkui kuin tukki. Ensimmäisenä aamuna poika oli jo kello 5 energiaa täynnä, joten päätettiin sitten nousta kaikki ylös. Vähän purettiin energiaa ensin leikkimällä ja sitten poika sai ruuan(onkin muuten kova poika syömään, ei mene pitkään kun ruuat häviää kupista) käytiin sen jälkeen aamulenkillä ja oli kovasti vielä arastelua uutta ja outoa ääni ja hajumaailmaa kohtaan ja hihnaprotestia myös.
aamupäivä leikittiin ja käytiin sitten äidin luona näyttämässä koiraa, kovasti tykkäsi poika olla kangaslammella pienen ensijännityksen jälkeen=) ja paljon tarttui leluja ja koiratarvikkeita mukaan. iltapäiväruuan jälkeen käytiin sitten pitemmällä lenkillä ja kierrettiin koko kortteli, ja nyt oli chaplin jo tosi reipas poika ja seurasi oikein hyvin perässä lenkillä(pientä protestia hihnaa kohtaan) ja jaksoi olla oikein reippaana koko matkan =).
 sisäsiisteysharjoittelu on alkanut myös todella lupaavasti, poika tekee jo lähes poikkeuksetta tarpeet alustalle ja kaksi kertaa on tehnyt kakat ja pissat ulos,
ollaan erittäin ylpeitä =). pennun rauhallisuus on ollut myös hämmästyttävää, ei pelkää imuria eikä hiustenkuivaajaa ollenkaan ja on muutenkin hyvin rento ja hyvätapainen herrasmies. laitetaan kuvia vielä perässä tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti